Privacybeleid

Wie zijn we ?

Het adres van onze website is: https://www.bada-boum.be/

De site “BADA-BOUM” is de exclusieve eigendom van Eric SMETS, rue du Baty 22 1457 WALHAIN Telefoon: +32 498 745 744

BTW BE0780.234.049

Bedrijfsnummer 0780.234.049

Gebruik van verzamelde persoonlijke gegevens

De verzamelde gegevens zijn bedoeld voor de verwerking van verzoeken van de gebruiker aan onze diensten.

BADA-BOUM verwerkt persoonsgegevens alleen voor welbepaalde, expliciete en gerechtvaardigde doeleinden. BADA-BOUM verwerkt deze gegevens niet op een wijze die onverenigbaar is met deze doeleinden.

BADA-BOUM voert deze verwerking van persoonsgegevens uit als onderdeel van haar dienstverlening.

De doelen die BADA-BOUM nastreeft zijn als volgt:

Beheer de identiteit van de klant of gebruiker en authenticeer deze
Dienst verlenen
Beheer persoonlijke gegevens, kenmerken en rechten van een contract
Communiceren voor klantenbeheer
Inkomende e-mail beheren
Verzoeken om rechten van betrokkenen beheren
Klant- of gebruikers- of prospectgegevens opslaan
Bied authenticatiediensten aan
Uw gegevens worden bewaard voor de tijd die nodig is om de bovengenoemde doeleinden te vervullen. Met betrekking tot verwerkingen met betrekking tot de uitvoering van het contract mogen de gegevens maximaal drie jaar vanaf het einde van de relatie worden bewaard.

BADA-BOUM voert ook gegevensverwerkingen uit voor andere doeleinden dan de strikte uitvoering van contracten.

De verwerking kan, voor zover nodig, onderworpen zijn aan het verzamelen van uw toestemming, die u op elk moment kunt intrekken.

De doelen die BADA-BOUM nastreeft zijn als volgt:

Organiseren van commerciële prospectieactiviteiten
Organiseren van diverse voorlichtingsbijeenkomsten
Onderzoek klanten of gebruikers
Verbeter aanbiedingen en klantrelaties
Uw gegevens worden bewaard voor de tijd die nodig is om de bovengenoemde doeleinden te vervullen.

BADA-BOUM verwerkt uw gegevens ook om te voldoen aan haar wettelijke of reglementaire verplichtingen.

De doelen die BADA-BOUM nastreeft zijn als volgt:

Bewaar de gegevens die nodig zijn om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen.
Uw gegevens kunnen worden bewaard voor de tijd die nodig is om BADA-BOUM in staat te stellen aan haar wettelijke verplichtingen te voldoen.

BADA-BOUM zal uw gegevens waarschijnlijk ook verwerken voor statistische doeleinden, enquêtes of onderzoeken, onder meer door de verkregen statistieken op de markt te brengen. In dit geval worden alle gegevens vooraf geanonimiseerd.

Welke gegevens worden verwerkt?

De verzamelde gegevens hebben betrekking op de gedefinieerde doeleinden. Ze kunnen zijn:

Beleefdheid, achternaam, voornaam, telefoonnummer, e-mailadres, bedrijf, sector van activiteit, professionele functie, adres (postcode, gemeente), initiële en professionele opleiding, locatiegegevens, enz.

Opmerkingen

Wanneer u een reactie achterlaat op onze website, worden de gegevens die zijn ingevoerd in het reactieformulier, maar ook uw IP-adres en de user-agent van uw browser verzameld om ons te helpen ongewenste reacties op te sporen.

Media

Als u een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de website uploadt, raden wij u aan om geen afbeeldingen te uploaden die EXIF ​​GPS-coördinaten bevatten. Bezoekers van uw website kunnen locatiegegevens uit deze afbeeldingen downloaden en extraheren.

Contactformulieren

Door het contactformulier in te dienen, gaat u ermee akkoord dat de informatie die op dit formulier is ingevuld, zal worden gebruikt voor geautomatiseerde verwerking met het doel om op uw verzoeken te reageren (naam, voornaam, e-mailadres, telefoonnummer, bedrijf …). Deze gegevens worden door BADA-BOUM verwerkt. Uw gegevens worden bewaard voor het bovenstaande doel. We brengen de verzamelde gegevens niet op de markt.

Koekjes

Wanneer u voor het eerst verbinding maakt met de arcensoft.com-website, wordt u gewaarschuwd door een banner onder aan uw scherm dat informatie met betrekking tot uw browsen kan worden opgeslagen in bestanden die “cookies” worden genoemd.

Ons beleid inzake het gebruik van cookies geeft u een beter inzicht in de bepalingen die we implementeren op het gebied van navigatie op onze website. Het informeert u in het bijzonder over alle cookies die op onze website aanwezig zijn, hun doel en geeft u de procedure die u moet volgen om ze te configureren.

BADA-BOUM kan als uitgever van deze website overgaan tot het plaatsen van een cookie op de harde schijf van uw terminal (computer, tablet, mobiel enz.) om u een vlotte en optimale navigatie op onze website te garanderen.

“Cookies” (of verbindingscookies) zijn kleine tekstbestanden van beperkte omvang die ons in staat stellen uw computer, tablet of mobiele telefoon te herkennen om de diensten die wij u aanbieden te personaliseren.

De informatie die via cookies wordt verzameld, identificeert u op geen enkele manier bij naam. Ze worden uitsluitend gebruikt voor onze eigen behoeften om de interactiviteit en prestaties van onze website te verbeteren en om u inhoud te sturen die is aangepast aan uw interesses. Niets van deze informatie wordt aan derden meegedeeld, behalve wanneer BADA-BOUM uw voorafgaande toestemming heeft verkregen of wanneer de openbaarmaking van deze informatie wettelijk vereist is, op bevel van een rechtbank of enige autoriteit, administratief of gerechtelijk bevoegd om ze te horen.

U kunt het plaatsen van cookies accepteren of weigeren wanneer u voor het eerst verbinding maakt met de site.

Tijdens uw eerste verbinding verschijnt onderaan uw scherm een ​​banner met korte informatie over het plaatsen van cookies en gelijkaardige technologieën. Deze banner waarschuwt u dat door verder te gaan met navigeren (bijvoorbeeld door een nieuwe pagina te laden of door op verschillende elementen van de site te klikken), u het plaatsen van cookies op uw terminal accepteert. U wordt ook geacht uw toestemming te hebben gegeven voor het plaatsen van cookies door op het “X”-pictogram rechts van de banner onderaan uw scherm te klikken.

Afhankelijk van het type cookie in kwestie, kan het noodzakelijk zijn om uw toestemming te verkrijgen voor het plaatsen en lezen van cookies op uw apparaat.

Cookies vrijgesteld van toestemming
In overeenstemming met de aanbevelingen van de APD zijn bepaalde cookies vrijgesteld van het voorafgaand verzamelen van uw toestemming voor zover ze strikt noodzakelijk zijn voor de werking van de website of uitsluitend bedoeld zijn om communicatie via elektronische middelen toe te staan ​​of te vergemakkelijken. Deze omvatten sessie-identificatiecookies, authenticatiecookies, load balancing-sessiecookies en cookies voor het aanpassen van uw interface.

2. Cookies waarvoor uw toestemming vooraf is vereist

Deze vereiste heeft betrekking op cookies die door derden zijn uitgegeven en die als “permanent” worden gekwalificeerd voor zover ze in uw terminal blijven totdat ze worden verwijderd of verlopen.

Aangezien dergelijke cookies worden uitgegeven door derden, zijn hun gebruik en plaatsing onderworpen aan hun eigen privacybeleid, een link waarnaar u hieronder vindt. Deze familie van cookies omvat cookies voor het meten van het publiek (inclusief Google Analytics), advertentiecookies (die BADA-BOUM niet gebruikt) en cookies voor het delen van sociale netwerken (inclusief Facebook, YouTube en LinkedIn).

Doelgroepmetingscookies stellen statistieken vast over de frequentie en het gebruik van verschillende elementen van de website (zoals de inhoud/pagina’s die u hebt bezocht). Deze gegevens dragen bij aan het verbeteren van de ergonomie van de BADA-BOUM website. Op deze website wordt een doelgroepmetingstool gebruikt:

o Google Analytics waarvan het privacybeleid beschikbaar is via de volgende link: https://privacy.google.com/intl/fr_fr/businesses/compliance/

Cookies voor het delen van sociale netwerken worden uitgegeven en beheerd door de uitgever van het betreffende sociale netwerk. Met uw toestemming kunt u met deze cookies eenvoudig een deel van de inhoud die op de site is gepubliceerd, delen, met name via een “knop” voor het delen van toepassingen, afhankelijk van het betreffende sociale netwerk.

Er zijn drie soorten cookies voor het delen van sociale netwerken:

o Facebook, waarvan u het cookiebeleid kunt raadplegen door op de volgende link te klikken: https://fr-fr.facebook.com/policies/cookies/

o LinkedIn, waarvan u het cookiebeleid vindt door op de volgende link te klikken: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy?_l=fr_FR

o YouTube, waarvoor u de nodige hulp vindt om cookies uit de Google Chrome-browser te verwijderen door op de volgende link te klikken: https://support.google.com/youtube/answer/32050?hl=fr maar ook de beleidsinformatie over cookies via de volgende link: https://www.google.fr/intl/fr/policies/technologies/cookies/

3. Je hebt verschillende tools voor het instellen van cookies

De meeste internetbrowsers zijn standaard zo geconfigureerd dat het plaatsen van cookies is toegestaan. Uw browser biedt u de mogelijkheid om deze standaardinstellingen te wijzigen, zodat alle cookies systematisch worden afgewezen of dat slechts enkele cookies worden geaccepteerd of geweigerd, afhankelijk van hun uitgever.

WAARSCHUWING: Wij vestigen uw aandacht op het feit dat de weigering van het plaatsen van cookies op uw terminal niettemin uw gebruikerservaring en uw toegang tot bepaalde diensten of functionaliteiten van deze website kan veranderen. Indien nodig wijst BADA-BOUM alle verantwoordelijkheid af voor de gevolgen met betrekking tot de verslechtering van uw browse-omstandigheden die optreden als gevolg van uw keuze om de cookies die nodig zijn voor de werking van de site te weigeren, te verwijderen of te blokkeren. Deze gevolgen vormen geen schade en u kunt hierdoor geen aanspraak maken op enige vergoeding.

Uw browser stelt u ook in staat om bestaande cookies op uw terminal te verwijderen of om u op de hoogte te stellen wanneer nieuwe cookies waarschijnlijk op uw terminal worden geplaatst. Deze instellingen hebben geen invloed op uw navigatie, maar u verliest alle voordelen van de cookie.

Neem hieronder nota van de meerdere tools die u ter beschikking worden gesteld, zodat u de cookies die op uw terminal worden geplaatst, kunt configureren.

4. De configuratie van uw internetbrowser

Elke internetbrowser biedt zijn eigen instellingen voor cookiebeheer. Om erachter te komen hoe u uw cookievoorkeuren kunt wijzigen, vindt u hieronder de links naar de hulp die nodig is om toegang te krijgen tot het menu van uw browser dat voor dit doel is voorzien:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl

Firefox: https://support.mozilla.org/fr/kb/enable-disable-cookies

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/fr-fr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11

Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/fr/cookies.html

Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?viewlocale=fr_FR&locale=fr_FR

Voor meer informatie over tools voor cookiecontrole kunt u de website van de DPA raadplegen: https://www.autoriteprotectiondonnees.be/

Statistieken en publieksmetingen

We gebruiken cookies voor het meten van doelgroepen met de Google Analytics-tool.

Opt-out-cookie geïnstalleerd. Uw bezoeken aan deze website worden NIET geregistreerd door onze webanalysetool.

Let op: als u uw cookies opschoont en de opt-out-cookie verwijdert, of als u van computer en/of browser verandert, moet u de opt-out-procedure opnieuw uitvoeren.

Opslagtijden voor uw gegevens

Als je een reactie achterlaat, worden de reactie en de bijbehorende metadata voor onbepaalde tijd bewaard. Dit herkent en keurt volgende opmerkingen automatisch goed in plaats van ze in de moderatiewachtrij te laten.

Voor gebruikers die zich (indien mogelijk) op onze site registreren, slaan we ook de persoonlijke gegevens op die in hun profiel worden vermeld. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie op elk moment zien, wijzigen of verwijderen (behalve hun gebruikersnaam·ice). Sitebeheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

De rechten die u heeft over uw gegevens

U hebt recht op toegang, verzet, rectificatie, overdraagbaarheid of verwijdering van uw persoonsgegevens, en ook een beperking van de verwerking.

U hebt ook het recht om uw toestemming voor het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke gegevens op elk moment in te trekken.

U kunt uw rechten uitoefenen per e-mail op info@bada-boum.be

U heeft ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de APD (Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés), in geval van overtreding van de toepasselijke regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

BADA-BOUM bedankt u voor uw vertrouwen.

Overdracht van uw persoonlijke gegevens

Reacties van bezoekers kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectieservice.

Contactgegevens

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen als u uw rechten wilt uitoefenen:

Digitaal: info@bada-boum.be
Per post: BADA-BOUM rue du Baty 22 1457 WALHAIN

Hoe zijn uw gegevens beveiligd?

BADA-BOUM zorgt ervoor dat uw gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld, ook wanneer bepaalde bewerkingen worden uitgevoerd door onderaannemers. Hiertoe worden passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om verlies, misbruik, wijziging en verwijdering van uw persoonsgegevens te voorkomen.

Procedures geïmplementeerd bij een datalek

BADA-BOUM documenteert het incident intern door te bepalen:

De aard van de inbreuk
Indien mogelijk de categorieën en het geschatte aantal personen dat door de inbreuk is getroffen
De categorieën en het geschatte aantal persoonsgegevensrecords in kwestie
Beschrijf de waarschijnlijke gevolgen van het datalek
Beschrijf de maatregelen die zijn genomen of gepland om te worden genomen om te voorkomen dat dit incident opnieuw gebeurt of om eventuele negatieve gevolgen te beperken
BADA-BOUM verbindt zich ertoe het incident binnen 72 uur te melden aan de APD, alsook aan de betrokkenen bij een hoog risico.

Deel deze pagina

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

BADA-BOUM

Vindt ons op de sociale netwerken

NEWSLETTER

Schrijf u in aan onze newsletter et ontvang alle informatie betreffende onze activiteiten.

Bekijk onze pagina