Previous slide
Next slide

Het is feest … BadaBoum, zorgt voor alles

Mooie springkastelen gemaakt in Europa met Duitse canvas van topkwaliteit om uw kinderen ongeëvenaard plezier te geven.

Lees Verder

Met een springkasteel is het onmiddellijk feest. Een feest dat de hele dag of zelfs het hele weekend zal duren. Er zal plezier zijn en er zal gelachen worden. De kinderen zullen er springen, tuimelen, glijden en uitglijden. Het worden prachtige herinneringen om te delen, foto’s om naar te kijken.

In onze springkastelen zullen uw kinderen fantastische verhalen, sprookjes en ongelooflijke avonturen kunnen vertellen. We kozen onze springkastelen voor hun technische kwaliteiten, maar ook voor de schoonheid van hun decoraties en de diversiteit van hun toebehoren. glijbaan en obstakels bieden uw kinderen de mogelijkheid om alle denkbeeldige gevaren te trotseren en in een zee van geluk te glijden.

In 10 minuten tijd wordt uw tuin omgetoverd tot een speel en avonturenparadijs voor uw kinderen en hun vrienden.

Of het nu gaat om een verjaardag, doop, bruiloft, familie of bedrijfsmaaltijd, communie, Bar Mitswa, feest met de buren, buurtfeest, rommelmarkt, braderie, fancy-fair, schoolfeest, opendeurdag, … het zal altijd een gelegenheid zijn om een magische wereld voor uw kinderen te creëren.

Een springkasteel is ook voor u een moment van ontspanning waarin je jongens en meisjes op het feest zullen zijn en voor hun eigen kunnen zorgen. Ze zullen uren lang veilig spelen. Een springkasteel is een prachtige manier om heerlijke momenten door te brengen met familie, vrienden, buren.

En om het rond te maken, maak van dit moment een echt feest. Boek onze feesttenten, tafels, stoelen, popcorn- en suikerspinmachines om uw kinderen de zoete lekkernijen te geven die ze zo lekker vinden via het tabblad “Feestmaterialen” en “Snoepmachines”.

Sluiten

Uw mening op de sociale netwerken

Deel deze pagina

Facebook